Muziektheater Hollands Diep Nieuwsbrief juni
 
Energiehuis opent officieel de deuren

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni van 11.00-17.00 uur verwelkomen ToBe cultuurcentrum, Kunstmin, Bibelot, Muziekstroom, grand café Khotinksy en Muziektheater Hollands Diep jou in het Energiehuis! Kom kijken, luisteren, proeven, genieten, dansen en ervaren hoe het Energiehuis leeft.

Na meer dan 20 jaar leegstand en vele jaren van voorbereiding en hard werken is het Energiehuis in gebruik. De voormalige energiehallen zijn getransformeerd in ruim 13.000 m2 concert-, theater- en popzalen, ateliers, les-, studie en vergaderruimtes en een grand café. Het Energiehuis biedt jaarlijks ruimte aan 200.000 bezoekers, cursisten en gebruikers van cultuurfaciliteiten in de regio. Het Energiehuis is daarmee dé culturele hotspot van Dordrecht en de regio. Het Energiehuis is opgeladen voor de start!

Muziektheater Hollands Diep was de eerste die in 1998 het Energiehuis ontdekte als fascinerend podium, met de productie King Arthur. Afgelopen februari waren wij weer de eersten om na de verbouwing tot huis voor de (podium)kunstenhuis het Energiehuis te bespelen, tijdens de première van De Stilte van Saar. En nu stellen wij ook onze kantoor- en repetitieruimte open. Op 22 en 23 juni van 11.00-17.00 uur is er in onze ruimtes steeds iets te zien en te horen: een gezongen theaterkostuumshow, een aria alleen voor u (met prachtig uitzicht over de stad) en filmvertoningen van onze voorstellingen, uit het archief. U zult bijna niet meer weg willen!

Maar dat zou zonde zijn, want ook in de rest van het Energiehuis is er overal wat te beleven. Zoals bijvoorbeeld: ieder half uur een rondleiding door het Energiehuis, rondzwervende singer-songwriters, backstage bij Bibelot, dansles voor (groot)ouder en kind, speciale aanbiedingen van grand café Khotinsky, en nog veel meer..
 


Zien we je daar?

22&23 juni, 11.00-17.00 uur
Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht
 
Aan- en afmelden voor deze nieuwsbrief