Muziektheater Hollands Diep November 2012
 

Op 11 november om 15:00 uur speelt Oorkaan de voorstelling H van Adem in de Kunstkerk in Dordrecht.

H van Adem is een vrolijke muziektheatervoorstelling voor iedereen van 6 jaar en ouder, met teksten van (kinder)boekenschrijfster Joke van Leeuwen. Onze Cilia Hogerzeil, artistiek leider van Muziektheater Hollands Diep, regisseerde deze voorstelling. Ook cellist Jörg Brinkmann, die bij onze voorstelling Lijfmotetten werd geroemd om zijn fascinerende spel, is in deze voorstelling opnieuw te bewonderen. Dit is de laatste kans om H van Adem te zien!

Bekijk hier de trailer.

Kaarten kopen? Hier leest u hoe.

Hoe klinkt anders?
Wat breng je mee als je twee landen hebt? Uit het eerste land liedjes die je gedachteloos zingt en woorden die je al goed kon uitspreken toen je nog klein was. Uit het tweede land nieuwe klanken waar je eerst je tong op brak, nieuwe liedjes die al snel vertrouwd raakten. Want muziek is ook zonder woorden verstaanbaar. Twee landen, twee ogen, twee oren en één mond met tien stemmen.

Een muziekvoorstelling over de kracht om meer dan één verhaal te leven. Houd je oren en ogen open voor het wonderlijke verschil! Met bijzondere teksten van schrijfster Joke van Leeuwen en eigenzinnige jazzmuziek vol Turkse invloeden.

Volg MHD op Twitter, Facebook en Hyves.

 
Zang: Esra Dalfidan
Piano: Franz von Chossy
Basklarinet/altsax: Tobias Klein
Cello: Jörg Brinkmann
Percussie: Uli Genenger
Spel: Toon Kuijpers
Regie: Cilia Hogerzeil
Tekst en beeld: Joke van Leeuwen 
Aan- en afmelden voor deze nieuwsbrief