Muziektheater Hollands Diep september 2013
 
Op 15 september, tijdens Dordt Monumenteel, voert Muziektheater Hollands Diep de gezongen theaterkostuumshow The Singing Catwalk - 'Macht&Pracht' van theaterkostuums op.

De show vindt om 12.00 uur en 14.30 uur plaats in de Ketel2 van het Energiehuis en is een luchtig intermezzo in het repertoire van Hollands Diep. Bekiijk hier de flyer.

De mooiste theaterkostuums uit tien jaar opera- en muziektheater producties passeren de revue. Onder het zingen van aria’s en duetten showen professionele zangers en zangeressen samen met enkele kinderen allerlei unieke kostuums. Van een sprookjesachtige bruidsjapon en adembenemende avondjurken, tot oosterse mantels, hoeden uit de jaren '50 en '60 en diverse kinderkostuums.

Altijd al gedroomd van zo’n bijzondere outfit? Sla dan je slag! Het publiek kan tijdens de show op een aantal kostuums bieden. Na afloop zijn er ook andere kostuums te koop.

Zang en show: Mijke Sekhuis, Tiemo Wang, Fréderique Klooster, Jorg Delfos, met leerlingen van ToBe.
Piano: Caecilia Boschman, presentatie en regie: Cilia Hogerzeil.

Kijk voor meer informatie op onze website.
 
 

Kaarten: volwassenen € 7,50 / kinderen tot 12 jaar € 2,50. Verkrijgbaar via de website en aan de kassa van het Energiehuis.
Aan- en afmelden voor deze nieuwsbrief