Muziektheater Hollands Diep Nieuwsbrief
 
Beste lezer,

De beroemde Russische opera Boris Godoenov van Modest Moessorgski werd lange tijd geleden voor het laatst in Nederland uitgevoerd. Op basis van de oerversie van Moessorgski's opera uit 1869, maakte Leonard van Goudoever speciaal voor Muziektheater Hollands Diep een bewerking tot kameropera voor pianosextet, slagwerk, kamerkoor en solisten. De opera zal weer ten tonele gebracht worden, van 25 april t/m 4 mei in het Energiehuis in Dordrecht.
Bekijk hier de flyer.

Boris Godoenov
wordt uitgevoerd in samenwerking met het Dordrechts Museum in het kader van de tentoonstelling 'Willem II - Kunstkoning', die in de eerste elf dagen na opening al ruim 10.000 bezoekers trok! Iedere voorstelling wordt voorafgegaan door een proloog (korte inleiding en theatrale opening) in de tuin van het Dordrechts Museum. De proloog gaat om 18.45 uur van start, bij de middagvoorstellingen om 13.45 uur.
Het Operakoor Dordrecht ontvangt het publiek bij aanvang van de voorstellingen van Boris Godoenov bij het Energiehuis met Russische muziek.

Kaarten voor Boris Godoenov kosten €29,50 en zijn hier te bestellen. Er is bovendien een combinatieticket à €40,00 verkrijgbaar, waarmee u toegang heeft tot de voorstelling én de tentoonstelling Willem II - Kunstkoning.*
*let op: met een combinatieticket heeft u uitsluitend toegang tot de tentoonstelling op de dag van de voorstelling

Wilt u echt een dagje uit? Dan is een van de arrangementen wellicht iets voor u! Klik hier voor kaartverkoop van de onderstaande arrangementen.

Middagarrangement (uitsluitend op 27 april)
11.30u Rondleiding door de tentoonstelling 'Willem II - Kunstkoning'
12.30u Lunch bij Art&Dining in het Dordrechts Museum (incl. 1 drankje)
13.45u Proloog op de voorstelling in de museumtuin
15.00u Voorstellingsbezoek Boris Godoenov
Prijs: €50,00

Avondarrangement (uitsluitend op 3 mei)

16.00u Rondleiding door de tentoonstelling 'Willem II - Kunstkoning'
17.00u Diner bij Art&Dining in het Dordrechts Museum (excl. drank)
18.45u Proloog op de voorstelling in de museumtuin
20.00u Voorstellingsbezoek Boris Godoenov
Prijs: €62,50


Wij hopen u te mogen begroeten bij een van de voorstellingen van Boris Godoenov!

Muziektheater Hollands Diep
 


Muziektheater Hollands Diep is nog op zoek naar sponsoren voor de voorstellingen van Boris Godoenov. Doneer nu via Voordekunst.nl!

(en attendeer ook uw vrienden hierop)In het verlengde van de productie wordt samen met jonge sing-a-songwriters van ToBe Cultuurcentrum en Leerpark Da Vinci de presentatie Truth or Dare gemaakt. De voorstellingen vinden plaats op 23 april 19.30-20.30 uur en op 24 april 19.00-19.30 uur in Ketel2 in het Energiehuis en zijn gratis te bezoeken.


Aan- en afmelden voor deze nieuwsbrief