contact

Muziektheater Hollands Diep
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
T: +31 (0)6 18960230
E: info@muziektheaterhollandsdiep.nl

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Vanaf centraal station Dordrecht is het Energiehuis te bereiken met de lijn 10 (bushalte Energiehuisplein) en buslijnen 3, 4 en 14 (bushalte Noordendijk). Steek bij bushalte Noorderdijk de weg over de Noordendijk in. Het Energiehuis bevindt zich aan uw rechterzijde.

Bereikbaarheid per auto
Routebeschrijving
Vanaf de A15 komend op de N3 (randweg). Neem afslag 23 ‘Dordrecht Centrum’ en volg vervolgens de borden ‘Centrum’. Sla op het kruispunt met de Oranjelaan (stoplichten) rechtsaf. Sla bij het volgende stoplicht linksaf de Noordendijk op. De borden P-Energiehuis wijzen u verder de weg.

Vanaf de A16 vanuit Rotterdam. Neem de rechtertunnelbuis van de Drechttunnel. Neem afslag 21 ‘Dordrecht’. Sla bij de stoplichten rechtsaf: u rijdt nu op de Laan der Ver. Naties die overgaat in de Dokweg. Ga het spoorviaduct onderdoor en sla vervolgens bij de stoplichten rechtsaf. U vervolgt de weg langs het station. Neem op de rotonde de tweede afslag. Sla bij de stoplichten vervolgens rechtsaf en ga daarna direct links de Oranjelaan op. Bij de tweede stoplichten slaat u linksaf, de Noordendijk op. De borden P-Energiehuis wijzen u verder de weg.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage Energiehuis of in de parkeervakken. In de parkeergarage geldt een uurtarief van €1,30 (na 18.00 uur geldt een maximaal avondtarief van €3,00). In de parkeervakken geldt een uurtarief van €1,50.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.