Kerstster, dat ben ik!

Altijd al je eigen song willen maken, met hulp van echte professionals? Dan is dit je kans! Kom tijdens de Kerstmarkt Dordrecht 2019 naar ons pop-up muzieklab in de Stadsbibliotheek en spreek je eigen creativiteit aan! Als je weer naar buiten komt, heb je je eigen KERSTSONG op zak!

Hoe werkt het?
Denk aan een pop-up muzieklab. Je begint met wat je zou willen zeggen in je lied, waarna de ‘laboranten’ je helpen om dit in pakkende woorden te gieten. Daarna ga je met je tekst naar de volgende labmedewerker, die je gaat helpen om een mooie tune te verzinnen. Heb je er een gevonden? dan ga je bij de arrangeur luisteren hoe verschillende akkoorden je song ‘kleuren’, waarna je kiest voor de klanken die jij er het beste onder vindt passen. Tot slot ga je naar de opnamestudio waar een opname én bladmuziek van jouw eigen nummer wordt gemaakt. Als je het lab verlaat heb je je eigen KERSTSONG op zak en heb je nog een kleine 2 weken om hem thuis in te studeren en er je familie en vrienden mee te verrassen.

Vooraf aanmelden
Om er zeker van te zijn dat je alle tijd en aandacht krijgt die je nodig hebt, vragen we je vooraf aan te geven op welk dagdeel je komt. Je kunt dat doen door hieronder je gegevens en je tijdsvoorkeur in te vullen. Je ontvangt daarna van ons bericht over de precieze aanvangstijd.

Ook tijdens de Kerstmarkt kun je je nog aanmelden door gewoon binnen te lopen. Hou er dan wel rekening mee dat je niet meteen geholpen kunt worden.

13 t/m 15 december 2019 | Stadsbibliotheek | Groenmarkt 153 Dordrecht | deelname GRATISKerstster, dat ben ik! is een initiatief van Muziektheater Hollands Diep in samenwerking met Bibliotheek AanZet en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Dordrecht en het Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland.

Reacties gesloten.