update MARIA keizerin van Dordt

In navolging van de richtlijnen en instructies van het RIVM en de gemeentelijke overheid hebben wij onze voorstelling verplaatst naar juli tijdens Big Rivers editie 2021.

We voelen ons medeverantwoordelijk voor de gezondheid van partners, organisaties en Dordtenaren die aan deze voorstelling meewerken, maar ook voor alle bezoekers die we mogen gaan ontvangen.

En dat ís me wat! We zijn ons community project naar RIVM-richtlijnen aan het omwerken, en merken dat het tot in de fundamenten ingrijpt. Omdat de oorspronkelijk gekozen locatie niet anderhalve meter proof te maken is hebben we een aantal dagen locaties gescout. Met succes, we hebben een prachtplek gevonden die voldoet aan alle gestelde eisen. Op dit moment worden er de benodigde vergunningen voor aangevraagd. Ook het script is geheel herzien en dat heeft gevolgen voor zo ongeveer alles; van repetitiemogelijkheden voor alle deelnemende Dordtenaren tot het inrichting van de speellocatie voor ons publiek als ook alle deelnemers en techniek. Een hele grote onderneming. En met liefde!

We gaan ervoor komende zomer met elkaar tijdens en met Big Rivers een spetterend muziekspektakel neer te zetten!

Speeldata zijn gepland op een verrassende buitenlocatie in Dordrecht:

Woensdagavond 14 juli
Donderdagavond 15 juli
Vrijdagavond 16 juli
Zaterdagavond 17 juli

We gaan ervoor komende zomer met elkaar tijdens en met Big Rivers een spetterend muziekspektakel neer te zetten!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.