Vacature: Vrijwilligers Stadsopera

Vrijwilliger | Dordrecht | Per direct | zaterdag 9 juli 2022 tot dinsdag 12 juli 2022

Muziektheater Hollands Diep maakt om het jaar een community project op locatie. Dit jaar werken wij aan MARIA keizerin van Dordt, een stadsopera gebaseerd op het verhaal over keizerin Maria, die 800 jaar geleden de stad Dordrecht als huwelijksgift ontvangt. Dankzij de stadsrechten die daarvoor worden vastgelegd kan Dordt uitgroeien tot bloeiende stad, en kan Maria beslissen over haar eigen leven vol cultuur, feesten en spel. 

Speeldata: 9 en 11 juli met op 12 juli een regenoptie, locatie Grotekerksplein, Dordrecht. 

Onze ideale vrijwilliger…

  • Je bent beschikbaar op zaterdag 9 juli, maandag 11 juli en optioneel dinsdag 12 juli 2022.
  • Je bent inwoner van Dordrecht of de omliggende Drechtsteden
  • Je wilt graag een vrijwillige bijdrage leveren aan de cultuursector in Dordrecht
  • Je bent gastvrij en vriendelijk
  • Je vind het leuk om een bijdrage te leveren aan dit prachtige communityproject.

WIJ ZOEKEN:

Meerdere vrijwilligers voor verschillende functies, tijdens de stadsopera MARIA keizerin van Dordt. Wij zijn op zoek naar ticketscanners, verkeersregelaars, publieksbegeleiding, gastvrouw/heren en meer. We zoeken samen naar een passende rol! 

CONTACTGEGEVENS

Ben je enthousiast geworden? Stuur direct een e-mail naar onze vrijwilligers coördinator Tessa van Verk: t.van.verk@muziektheaterhollandsdiep.nl 

 

Over Muziektheater Hollands Diep

Muziektheater Hollands Diep maakt muziektheater dat ontroert, verwart en vermaakt. Dat doen we met toegankelijk muziektheater, ver verwijderd van pluche en kroonluchters. We kiezen voor direct aansprekende verhalen, die vaak hun oorsprong vinden in de rijke geschiedenis van het Eiland van Dordrecht.  Iedereen kan bij ons terecht. We maken afwisselend professionele en community projecten. Ook zonder selectie of auditie ben je welkom – voor of achter de schermen. In onze unieke organisatie is de benodigde expertise aanwezig, die staat voor de beste begeleiding.  In onze voorstellingen ontmoeten internationaal optredende professionals, vakstudenten en liefhebbers elkaar. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid presenteren we ons ook buiten de en dragen zo bij aan de veelkleurigheid van het cultuurlandschap.

Share This