Bestuur

Een stichting kan natuurlijk niet zonder een bestuur. Het bestuur van Muziektheater Hollands Diep werkt vrijwillig en onbezoldigd.

Voorzitter

dhr. R. Nekkers
(aangetreden op 1 mei 2022)

Penningmeester

dhr. E. Schneider
(aangetreden op 1 mei 2023)

Secretaris

dhr. J. van Niftrik
(aangetreden op 1 april 2016)

Vicevoorzitter

mevr. S. Beunke
(aangetreden op 1 juni 2023)

Bestuurslid

mevr. S. Heemskerk
(aangetreden op 1 mei 2017)

Protocol (on)gewenst gedrag

Dit protocol geldt voor alle medewerkers in loondienst, freelancers/zzp-ers, remplaçanten, stagiairs,
uitzendkrachten, gedetacheerden en vrijwilligers van Muziektheater Hollands Diep.

Directie

David Prins

David Prins

Artistiek Directeur

David Prins is regisseur, schrijver en vormgever van opera en muziektheater. De afgelopen dertig jaar was zijn werk op alle grotere Nederlandse podia te zien en daarbuiten realiseerde hij producties bij operahuizen in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Israël en de Russische Federatie.

David doceerde aan de conservatoria van Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Maastricht, aan de Dutch National Opera Academy en aan de Toneelacademie Maastricht. Hij is verbonden aan de conservatoria van Rotterdam en Den Haag en is directeur en artistiek leider van Muziektheater Hollands Diep in Dordrecht.

E-mailadres: d.prins@muziektheaterhollandsdiep.nl

 

 

Andrew van der Ven

Andrew van der Ven

Zakelijk Directeur

“Ik ben zo’n 15 jaar actief in de creatieve sector. Voornamelijk als filmmaker maar ik heb ook commercials gemaakt, webseries en televisieprogramma’s. 

Tussen 2014 en 2019 studeerde ik aan de Universiteit Leiden waar ik de mijn master in Media Studies heb behaald. Daarvoor heb ik in Brussel gewoond en heb ik gestudeerd aan de filmacademie Sint Lucas.

Ik ben ontzettend vereerd dat ik mij nu zakelijk leider mag noemen van Muziektheater Hollands Diep. Het is een mooie organisatie die unieke voorstellingen produceert: een absolute aanwinst voor cultureel Dordrecht en omstreken. Ik wil dan ook de succesvolle lijn die we zijn ingeslagen continueren en ik hoop u keer op keer weer te kunnen verrassen met een nieuwe productie van Muziektheater Hollands Diep!”

E-mailadres: a.vanderven@muziektheaterhollandsdiep.nl