Bestuur

Een stichting kan natuurlijk niet zonder een bestuur. Het bestuur van Muziektheater Hollands Diep werkt vrijwillig en onbezoldigd.

Voorzitter

dhr. R. Nekkers
(aangetreden op 1 mei 2022)

Penningmeester

mevr. W. Visser- de Wit
(aangetreden op 5 juni 2018)

Secretaris

dhr. J. van Niftrik
(aangetreden op 1 april 2016)

Vicevoorzitter

dhr. F. Sieuwerts
(aangetreden op 1 januari 2015)

Bestuurslid

mevr. S. Heemskerk
(aangetreden op 1 mei 2017)

Protocol (on)gewenst gedrag

Dit protocol geldt voor alle medewerkers in loondienst, freelancers/zzp-ers, remplaçanten, stagiairs,
uitzendkrachten, gedetacheerden en vrijwilligers van Muziektheater Hollands Diep.

Directie

David Prins

David Prins

Artistiek Directeur

David Prins is regisseur, schrijver en vormgever van opera en muziektheater. De afgelopen dertig jaar was zijn werk op alle grotere Nederlandse podia te zien en daarbuiten realiseerde hij producties bij operahuizen in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Israël en de Russische Federatie.

David doceerde aan de conservatoria van Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Maastricht, aan de Dutch National Opera Academy en aan de Toneelacademie Maastricht. Hij is verbonden aan de conservatoria van Rotterdam en Den Haag en is directeur en artistiek leider van Muziektheater Hollands Diep in Dordrecht.

E-mailadres: d.prins@muziektheaterhollandsdiep.nl

 

 

Andrew van der Ven

Andrew van der Ven

Zakelijk Directeur

“Ik ben zo’n 15 jaar actief in de creatieve sector. Voornamelijk als filmmaker maar ik heb ook commercials gemaakt, webseries en televisieprogramma’s. 

Tussen 2014 en 2019 studeerde ik aan de Universiteit Leiden waar ik de mijn master in Media Studies heb behaald. Daarvoor heb ik in Brussel gewoond en heb ik gestudeerd aan de filmacademie Sint Lucas.

Ik ben ontzettend vereerd dat ik mij nu zakelijk leider mag noemen van Muziektheater Hollands Diep. Het is een mooie organisatie die unieke voorstellingen produceert: een absolute aanwinst voor cultureel Dordrecht en omstreken. Ik wil dan ook de succesvolle lijn die we zijn ingeslagen continueren en ik hoop u keer op keer weer te kunnen verrassen met een nieuwe productie van Muziektheater Hollands Diep!”

E-mailadres: a.vanderven@muziektheaterhollandsdiep.nl

 

 

Publiciteit en productie

Tessa van Verk

Tessa van Verk

Communicatie- en productiemedewerker

“Ik ben in Dordrecht geboren en opgegroeid. Het is een fijne stad met nog veel verborgen pareltjes, die voor de doorsnee Dordtenaar best wat zichtbaarder mogen worden! De stad ligt op een eiland, maar bestaat zelf ook weer uit allemaal eilandjes. Zowat alles wat er gebeurt vindt plaats in en rond het centrum en de andere wijken hangen daar dan een beetje bij. Zelf woonde ik 18 jaar in Sterrenburg, het Zuidelijkste puntje van de stad. Daar dringt alles waar je naar toe kunt en waar je aan mee kunt doen nog lang niet altijd goed door. Tegenwoordig ben ik woonachtig in Zwijndrecht met uitzicht op de Grote Kerk.
Daarom vind ik het ook zo leuk dat ze bij Hollands Diep vaak met hun projecten de wijk intrekken! Maar bij de organisatie zelf kan de zichtbaarheid veel beter. Daar ga ik me voor inzetten door meer nieuwsbrieven te gaan maken, de website verder te ontwikkelen, meer op social media te publiceren en ze te helpen om de nieuwe projecten een herkenbare ‘smoel’ te geven.”

E-mailadres: t.van.verk@muziektheaterhollandsdiep.nl

 

Share This