Bestuur

Een stichting kan natuurlijk niet zonder een bestuur. Het bestuur van Muziektheater Hollands Diep werkt vrijwillig en onbezoldigd.

Voorzitter

mevr. S. Heemskerk
(aangetreden op 1 mei 2017)

Penningmeester

mevr. W. Visser- de Wit
(aangetreden op 5 juni 2018)

Secretaris

dhr. J. van Niftrik
(aangetreden op 1 april 2016)

Vicevoorzitter

dhr. F. Sieuwerts
(aangetreden op 1 januari 2015)

Directie

David Prins

David Prins

Artistiek Directeur

David Prins is regisseur, schrijver en vormgever van opera en muziektheater. De afgelopen dertig jaar was zijn werk op alle grotere Nederlandse podia te zien en daarbuiten realiseerde hij producties bij operahuizen in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Israël en de Russische Federatie.

David doceerde aan de conservatoria van Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Maastricht, aan de Dutch National Opera Academy en aan de Toneelacademie Maastricht. Hij is verbonden aan de conservatoria van Rotterdam en Den Haag en is directeur en artistiek leider van Muziektheater Hollands Diep in Dordrecht.

E-mailadres: d.prins@muziektheaterhollandsdiep.nl

 

 

Conny van Wijngaard - de Vugt

Conny van Wijngaard - de Vugt

Zakelijk Directeur

“Mijn naam is Conny van Wijngaard – de Vugt en ik ben sinds ruim een jaar werkzaam voor Muziektheater Hollands Diep (MHD). Ik kwam in beeld door een kop koffie te drinken met David. Als productieleider voor De Synode nam ik niet alleen mijn ruime werkervaring als projectmedewerker voor kleinere theatergezelschappen mee, maar ook kennis en kunde uit mijn masterstudie business management gericht op de non-profit sector. Die vaardigheden sluiten aan bij de ambitie van de organisatie om te professionaliseren. De wil om een project van idee tot uitvoering te brengen, maakt dat ik elke MHD-dag weer enthousiast aan de slag ga. En hoewel we het afgelopen jaar plotseling voor ongekende uitdagingen kwamen te staan, lukt het ons in samenwerking met diverse projectmedewerkers en partners ook onder deze omstandigheden bij te dragen aan de veelkleurigheid van het cultuurlandschap in de regio. En daar ben ik best trots op!”

E-mailadres: c.van.wijngaard@muziektheaterhollandsdiep.nl

 

Publiciteit

Tessa van Verk

Tessa van Verk

Communicatie- en productiemedewerker

“Ik ben in Dordrecht geboren en opgegroeid. Het is een fijne stad met nog veel verborgen pareltjes, die voor de doorsnee Dordtenaar best wat zichtbaarder mogen worden! De stad ligt op een eiland, maar bestaat zelf ook weer uit allemaal eilandjes. Zowat alles wat er gebeurt vindt plaats in en rond het centrum en de andere wijken hangen daar dan een beetje bij. Zelf woon ik in Sterrenburg, het Zuidelijkste puntje van de stad. Daar dringt alles waar je naar toe kunt en waar je aan mee kunt doen nog lang niet altijd goed door.
Daarom vind ik het ook zo leuk dat ze bij Hollands Diep vaak met hun projecten de wijk intrekken! Maar bij de organisatie zelf kan de zichtbaarheid veel beter. Daar ga ik me voor inzetten door meer nieuwsbrieven te gaan maken, de website verder te ontwikkelen, meer op social media te publiceren en ze te helpen om de nieuwe projecten een herkenbare ‘smoel’ te geven.”

E-mailadres: t.van.verk@muziektheaterhollandsdiep.nl

 

productiemedewerkers

Marco Rochette

Productiemedewerker

Mario van Aalst

Productiemedewerker

“Ik ben Mario van Aalst, 32 jaar oud, wonend net buiten het centrum van Dordrecht. Ik heb een passie voor evenementen, cultuur, media en muziek. Gedurende mijn tienerjaren kwam ik erachter dat ik goed was in het organiseren en regelen van zaken. Mijn passies en kwaliteiten heb ik weten te combineren tot mijn beroep als producent.

Jaren heb ik als ZZP’er veel mooie opdrachten mogen uitvoeren, maar was ik voornamelijk actief als producent van het Big Rivers festival en Poppodium Bibelot. Omdat ik meer tijd wilde besteden aan andersoortige projecten, ben ik januari van dit jaar gestopt als producent bij Bibelot. Zo kon ik bij Hollands Diep aan de slag, waar ik nu verantwoordelijk ben voor de Productie, de PR en het company management van ROADSHOW 800. Naast bij Hollands Diep, werk ik op dit moment aan de productie van de Dordtse Feesten, Back to the Rivers en het Tij Festival.”

m.van.aalst@muziektheaterhollandsdiep.nl

 

Share This