Jaarverslag

In de afgelopen jaren hebben we prachtige producties mogen organiseren – voor jong én oud. In het jaarverslag lees je meer over de organisatie en resultaten.

Ontroeren, verwarren en vermaken. Dit bestuursverslag van Stichting Muziektheater Hollands Diep (MHD) biedt je een terugblik op het jaar 2023; een jaar waarin de officieel achter ons liggende epidemie ons alsnog parten wist te spelen, die we gelukkig dankzij grote inzet van onze vaste krachten en vrijwilligers en ons internationale netwerk het hoofd wisten te bieden.

2022 – 2026. Muziektheater Hollands Diep maakt muziektheater dat wil ontroeren, verwarren en vermaken. Onze projecten raken hoofd en hart en verbinden menden uit Dordrecht en wijde omgeving als publiek, artiest of medewerker. In de komende 5 jaar geeft MHD invulling aan het beleid, door de ontwikkeling en uitvoering van kleine producties…

Weerbaar en wendbaar. Dit bestuursverslag van Stichting Muziektheater Hollands Diep (MHD) biedt een terugblik op het jaar 2022; het derde en we hopen daarmee het laatste jaar in het teken van de pandemie. Door een uiterste krachtsinspanning bleken we voldoende weerbaar en wendbaar om samen met onze partners een van de grootste podiumprojecten uit onze 30-jarige geschiedenis te realiseren.

Weerbaar en wendbaar. Dit bestuursverslag van Stichting Muziektheater Hollands Diep biedt een terugblik 2021: het tweede jaar in het teken van de pandemie. Ondanks de verdieping van de crisis, bleken we weerbaar en wendbaar om samen met onze partners projecten te realiseren waarmee we het publiek wisten te ontroeren en vermaken.

Ongekende tijden. Dit bestuursverslag van Stichting Muziektheater Hollands Diep biedt een terugblik op het jaar 2020: een ongekend jaar, in hoge mate beinvloed door de uitbraak van Covid-19. We spraken ál onze veerkracht aan, traden daarbij soms ver buiten de oevers van onze opgebouwde expertise, om – hoe dan ook – live in contact te kunnen komen met ons publiek. In 2020 zochten we ons publiek op buiten de gesloten theaterzalen en trokken we met muziek de wijken in.

Een nieuw elan. Dit bestuursverslag van Stichting Muziektheater Hollands Diep biedt een terugblik op het jaar 2019: een nieuw elan. Het eerste jaar wat geheel werd vormgegeven door het team in samenwerking met de nieuwe directeur. We werkten aan versterking vna de eigen organisatie en deelde onze expertise met lokale en regionale organisaties. In 2019 werden diverse producties geproduceerd, zoals de fonkelnieuwe opera DE SYNODE, Polderkoorts in de Lage Landen.