Jaarverslag

In de afgelopen jaren hebben we prachtige producties mogen organiseren – voor jong én oud. In het jaarverslag lees je meer over de organisatie en resultaten.

Ongekende tijden. Dit bestuursverslag van Stichting Muziektheater Hollands Diep biedt een terugblik op het jaar 2020: een ongekend jaar, in hoge mate beinvloed door de uitbraak van Covid-19. We spraken ál onze veerkracht aan, traden daarbij soms ver buiten de oevers van onze opgebouwde expertise, om – hoe dan ook – live in contact te kunnen komen met ons publiek. In 2020 zochten we ons publiek op buiten de gesloten theaterzalen en trokken we met muziek de wijken in.

Een nieuw elan. Dit bestuursverslag van Stichting Muziektheater Hollands Diep biedt een terugblik op het jaar 2019: een nieuw elan. Het eerste jaar wat geheel werd vormgegeven door het team in samenwerking met de nieuwe directeur. We werkten aan versterking vna de eigen organisatie en deelde onze expertise met lokale en regionale organisaties. In 2019 werden diverse producties geproduceerd, zoals de fonkelnieuwe opera DE SYNODE, Polderkoorts in de Lage Landen.

Voorruit kijken. Dit bestuursverslag van Stichting Muziektheater Hollands Diep biedt een terugblik op 2018. Volledig in het teken van vooruitkijken. Het oriënteren op, het inwerken en overdragen van het MHD-estafettestokje van oprichtster Cilia Hogerzeil naar David Prins. Het jaar stond in het teken van het verstevigen van de organisatie. In 2018 (co-)produceerde Muziektheater Hollands Diep vijfenzeventig optredens verdeeld over zes projecten op talloze – vaak onverwachte – plekken in Dordrecht. 

Share This