Directie

David Prins

David Prins

Artistiek Directeur

David Prins is regisseur, schrijver en vormgever van opera en muziektheater. De afgelopen dertig jaar was zijn werk op alle grotere Nederlandse podia te zien en daarbuiten realiseerde hij producties bij operahuizen in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Israël en de Russische Federatie.

David doceerde aan de conservatoria van Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Maastricht, aan de Dutch National Opera Academy en aan de Toneelacademie Maastricht. Hij is verbonden aan de conservatoria van Rotterdam en Den Haag en is directeur en artistiek leider van Muziektheater Hollands Diep in Dordrecht.

E-mailadres: d.prins@muziektheaterhollandsdiep.nl

 

 

Lucas Bos

Lucas Bos

Zakelijk Directeur

Lucas is 25 jaar fagottist geweest bij philharmonie zuidnederland (voorheen Het Brabants Orkest). Na in totaal 35 jaar actief te zijn geweest als professioneel musicus was het tijd voor een verandering. Niet omdat het niet meer zou gaan, maar juist om te voorkomen dat blessures in de weg gaan zitten om op top niveau te blijven presteren.

Hij heeft zich toegelegd op met name digitale communicatie en management van culturele organisaties., wat resulteerde in allerlei functies binnen en buiten de orkestwereld. De laatste jaren was hij projectmanager bij een organisatie die websites verzorgt voor theaters en orkesten.

Naast zijn werk voor zijn eigen bedrijf Artiest & Design zal hij met veel plezier de zakelijke leiding op zich nemen voor Muziektheater Hollands Diep, een mooie organisatie die unieke voorstellingen produceert: een absolute aanwinst voor cultureel Dordrecht en omstreken. 

E-mailadres: l.bos@muziektheaterhollandsdiep.nl