word donateur

Met jouw donatie doen we dingen die we niet op een andere manier voor elkaar krijgen. Jouw donatie maakt het voor ons mogelijk het ‘onmogelijke’ waar te maken.

Wil jij Muziektheater Hollands Diep steunen met een eenmalige of regelmatige donatie? Met jouw donatie doen we dingen die we niet op een andere manier voor elkaar krijgen. Jouw donatie maakt het voor ons mogelijk het ‘onmogelijke’ waar te maken. Daar zijn we heel transparant in. Met jouw donatie geef je ons nét dat zetje in de goeie richting en laat je zien dat je ons werk een warm hart toedraagt.

Persoonlijke info

Factuurgegevens

Factuurgegevens

Totaalbedrag: €25,00 One Time

FAQ

Waar zijn de administratiekosten voor?

De administratiekosten zijn geheel vrijblijvend. Het organiseren van deze doneeracties en de transactiekosten zorgen ervoor dat we een klein bedrag vragen voor donaties. 

Wanneer zijn donaties aftrekbaar bij de belastingdienst?

De belastingdienst maakt onderscheid tussen een periodieke en een gewone gift. Alleen periodieke giften zijn aftrekbaar bij de belastingaangifte, mits deze aan enkele voorwaarde voldoet.

  • Je geeft jaarlijks hetzelfde bedrag aan Muziektheater Hollands Diep. Dit mag een jaarlijkse gift zijn, maar ook in kwartalen of in maanden.
  • Je gaat een overeenkomst aan van minimaal 5 jaar achter elkaar. Langer mag ook.
  • Je hebt vastgelegd wanneer de jaarlijkse gift stopt, bijvoorbeeld na 5 jaar. 

Wil je een periodieke gift geven aan Muziektheater Hollands Diep én de gift aftrekken bij de belastingdienst? Vul het onderstaande formulier op en stuur deze naar info@muziektheaterhollandsdiep.nl. De overeenkomst moet door beide partijen ondertekent worden.

Download Overeenkomst Periodieke gift in beeld. pdf

Meer lezen over de belastingvoordelen van periodiek schenken lees je op de website van de belastingdienst.

Wat is het RSIN-nummer?

Het RSIN-nummer (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer) is een uniek nummer waarmee organisaties eenvoudig informatie met elkaar kunnen delen. Dit nummer heb je niet nodig bij het invullen van de ‘periodieke giften’ overeenkomst. Wanneer je de ingevulde overeenkomst naar ons opstuurt, dan vullen wij deze aan met een handtekening, het RSIN nummer en een uniek schenkingsovereenkomst-nummer.

Kan ik een betaalbewijs ontvangen van mijn donatie?

Ja zeker! Stuur even een e-mail naar t.van.verk@muziektheaterhollandsdiep.nl. Dan sturen we het naar je op.

Kan ik ook een jaaroverzicht ontvangen van mijn donaties?

Ja zeker! Stuur even een e-mail naar t.van.verk@muziektheaterhollandsdiep.nl. Dan sturen we het naar je op.

Ik wil graag mijn donateurschap opzeggen, hoe doe ik dit?

Wat jammer dat je geen donateur meer wilt zijn. Jouw gift, groot of klein, maakt voor ons direct het verschil! Je kunt een e-mail sturen naar t.van.verk@muziektheaterhollandsdiep.nl, dan zullen we uw donaties stopzetten.

Andere geefacties

Jouw gift, groot of klein, maakt voor ons direct het verschil. Wil jij precies weten wat er met jouw bijdrage wordt gedaan? Neem gerust een kijkje bij onze geefacties.