word donateur

Met jouw donatie doen we dingen die we niet op een andere manier voor elkaar krijgen. Jouw donatie maakt het voor ons mogelijk het ‘onmogelijke’ waar te maken.

Word donateur!

Wil jij Muziektheater Hollands Diep steunen met een eenmalige of regelmatige donatie? Met jouw donatie doen we dingen die we niet op een andere manier voor elkaar krijgen. Jouw donatie maakt het voor ons mogelijk het ‘onmogelijke’ waar te maken. Daar zijn we heel transparant in. Met jouw donatie geef je ons nét dat zetje in de goeie richting en laat je zien dat je ons werk een warm hart toedraagt.

Persoonlijke info

Factuurgegevens

Totaalbedrag: €25,00 One Time

FAQ

Waar zijn de administratiekosten voor?

De administratiekosten zijn geheel vrijblijvend. Het organiseren van deze doneeracties en de transactiekosten zorgen ervoor dat we een klein bedrag vragen voor donaties. 

Kan ik een betaalbewijs ontvangen van mijn donatie?

Ja zeker! Stuur even een e-mail naar t.van.verk@muziektheaterhollandsdiep.nl. Dan sturen we het naar je op.

Kan ik ook een jaaroverzicht ontvangen van mijn donaties?

Ja zeker! Stuur even een e-mail naar t.van.verk@muziektheaterhollandsdiep.nl. Dan sturen we het naar je op.

Ik wil graag mijn donateurschap opzeggen, hoe doe ik dit?

Wat jammer dat je geen donateur meer wilt zijn. Jouw gift, groot of klein, maakt voor ons direct het verschil! Je kunt een e-mail sturen naar t.van.verk@muziektheaterhollandsdiep.nl, dan zullen we uw donaties stopzetten.

Andere geefacties

Jouw gift, groot of klein, maakt voor ons direct het verschil. Wil jij precies weten wat er met jouw bijdrage wordt gedaan? Neem gerust een kijkje bij onze geefacties.

Share This