Onze partners

Muziektheater Hollands Diep kan niet bestaan zonder de hulp van onze partners. Wilt u ons ook steunen stuur dan een mail naar info@muziektheaterhollandsdiep.nl, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gemeente Dordrecht

Gemeente Dordrecht

Onze salarisadministratie wordt verzorgd door:

De boekhouding van een stichting moet goed op orde zijn. Je bent verplicht om je administratie netjes bij te houden, wat soms best lastig kan zijn. Administratiekantoor Dordrecht heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van de administratie voor diverse stichtingen.

Als bestuur van een stichting wil je je het liefst enkel bezig houden met de werkzaamheden voor het maatschappelijk doel dat je nastreeft, niet met de administratie. Toch is het heel belangrijk om dit goed te regelen en registreren, zodat je projectwerkzaamheden gewoon door kunnen gaan en je je geen zorgen hoeft te maken over de kosten.

Administratiekantoor Dordrecht wil een partner zijn van stichtingen met maatschappelijke doelen en weet daardoor als geen ander hoe belangrijk het is dat zij zich kunnen focussen op hun projecten en zich niet druk hoeven te maken over het inrichten van de administratie.

Hun filosofie is dat de klant echter te allen tijde bovenaan dient te staan. Zij denken dan ook altijd actief met je mee in oplossingen om eventuele problemen achteraf voor te zijn! Zij hebben bewust gekozen om zich als klein zelfstandig kantoor te positioneren. Deze keuze hebben zij gemaakt omdat zij van mening zijn dat:

  • Betaalbare dienstverlening kunnen aanbieden vanwege beperkte overheadkosten;
  • Snel in spelen op wensen door korte communicatielijnen en vaste aanspreekpunt;
  • Betere mogelijkheden om informeel met elkaar om te gaan, iets wat vele van hun klanten weten te waarderen.