Meedoen

Wil jij acteren, dansen, zingen, performen, muziek spelen. Alleen of met jouw vereniging? Meld je aan voor de stadsopera MARIA keizerin van Dordt.

Een mega muziek spektakel – een stadsopera, dóór en vóór de Dordtse gemeenschap, rond de viering van 800 jaar stad. Een op waarheid gebaseerd verhaal over keizerin Maria, die 800 jaar geleden de stad Dordrecht als huwelijksgift ontvangt. Dankzij de stadsrechten die daarvoor worden vastgelegd kan Dordt uitgroeien tot bloeiende stad, en kan Maria beslissen over haar eigen leven vol cultuur, feesten en spel. 

Voor deze stadsopera zijn wij op zoek naar mensen die willen meedoen – voor en achter de schermen. Wij zoeken acteurs, dansers, zangers, performers, muzikanten, solisten, clubs, verenigingen, koren en meer! Wil jij meedoen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier!

De wekelijkse repetities starten vanaf maart 2022. In totaal zijn er vier voorstellingen van MARIA keizerin van Dordt. Deze vinden plaats op zaterdag 9 juli 2022, zondag 10 juli 2022 en maandag 11 juli 2022. Op zaterdag 9 juli 2022 spelen we twee voorstellingen.

Ja, ik doe mee!

Ik ben geïnteresseerd in: