Hebben jullie al gehoord van de pracht-actie Warme Ontmoetingsplekken in Dordrecht? Die is er om Dordtenaren de winter door te helpen, een warme plek te bieden waar het goed toeven is. Het is er niet alleen behaaglijk, je kunt er ook een praatje maken en vaak is er iets te drinken of een hapje.

Met onze productie WARM ONTHAAL haken we aan bij dit mooie initiatief. Wat we bieden? Niets minder dan Voedsel voor de ziel! WARM ONTHAAL kun je zien als een geïmproviseerde muzikale tapasmaaltijd, zelf samen te stellen aan de hand van een menukaart waaruit je smaken, geuren en ‘bites’ kunt kiezen, die onze artiesten ‘op bestelling’ voor je laten samensmelten in de mooiste muziek!

We springen een gat in de lucht met de geweldige artiesten die we voor deze traktatie hebben weten te strikken! Sopraan Jannelieke Schmidt trad al op met onder meer De Nationale Opera, de Nederlandse Reisopera, Opera Zuid en Opera 2Day. Daarnaast zong ze met Het Gelders Orkest, Orkest de Ereprijs, Domestica Rotterdam en de Dutch National Opera Academy. Bij Muziektheater Hollands Diep werkte ze eerder mee aan Kerstster? Dat ben Ík!

En dan Wilco! Hij is een virtuoos op de accordeon, componeert en arrangeert. Hij houdt van diversiteit en veelzijdigheid en treedt geregeld op in theatrale producties, klassieke programma’s, met zijn ensemble Butwhatabout en met zijn band OT AZOJ.

Ook hij was bij Muziektheater Hollands Diep eerder te zien in Kerstster? Dat ben Ík!

Alle dertien optredens zijn gratis te bezoeken, Komen jullie langs? Hier is de speellijst:

Zondag 12 Februari
13:45  Diakonaal Aandachtscentrum, Singel 273 – 275
15:15  De Koloriet, Jacob Marisstraat 70
16:45  De Nieuwe Stoof, De Savonin Lohmanweg 100
18:30  Cultureel Centrum Sterrenburg, Dalmeyerplein 10
20:00  De Wijkhaven, Maasstraat 25

Vrijdag 17 februari
10:30  Huis bij de Bron, Dudokerf 30
12:00  Bij Bosshart, Bankastraat 158
14:00  Stadsbibliotheek, Groenmarkt 153
15:30  Inloop de Andere Boeg, Piet Heynstraat 1

Zaterdag 18 februari
10:30  De Admiraal, Admiraalsplein 168
12:00  Het Sterrewiel (Lilly’s Lunchbox), Dalmeyerplein 80
13:30  Ontmoetingskerk, Slangenburg 3
16:00  Stadsbibliotheek, Groenmarkt 153

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Benieuwd hoe de ontwikkelingen achter het toneel eraan toe gaan? Iedere maand versturen wij de nieuwsbrief met nieuws, updates en unieke kijkjes achter de schermen. 

Je bent succesvol geabonneerd!