ROADSHOW 800

ROADSHOW 800 brengt een liedjesprogramma in de huiselijke sfeer van de avonden die Maria van Leuven, 800 jaar geleden Beschermvrouwe van Dordrecht, 800 bij haar thuis organiseerde. Bij haar thuis werd gezongen, gedronken, gegeten en gespeeld. Ze ondersteunde Troubadours, de singer-songwriters van haar tijd, die haar als dank een plek in hun liederen gaven. ROADSHOW 800 wordt uitgevoerd door professionele artiesten. Het optreden is toegesneden op ‘ervaren’ en – voor wie wil – meedoen.

Muziektheater Hollands Diep zoekt het publiek buiten het rode cultuurpluche op. Zichzelf op instrumenten uit de middeleeuwen begeleidend spelen de artiesten een de hits van 800 jaar geleden en vertellen zij over de legendarische avonden bij de Beschermvrouwe van Dordrecht Maria van Leuven. ROADSHOW 800 is een voorstelling die niet op de ‘standaard’ podia te zien zal zijn.

ROADSHOW 800 wordt komende zomer en in het najaar opgevoerd op diversen locaties in (en rondom) Dordrecht. De optredens vinden plaats op verrassende plekken.

Speelperiode 1: 8 juni t/m 14 juni 2021 (VOL)
Speelperiode 2: 2 juli t/m 4 juli 2021 (VOL)
Speelperiode 3: 3 september t/m  september 2021 (VOL)
Speelperiode 4: 8 oktober t/m 10 oktober 2021 (VOL)

Wil jij meer weten over de ROADSHOW 800? Neem dan contact op met onze collega Mario van Aalst: m.van.aalst@muziektheaterhollandsdiep.nl 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.