Kerstster, dat ben ik!

Speelperiode: 13 t/m 15 december 2019, diverse locaties

Maak je eigen kerstsong!
Professionals helpen je daarbij, in een pop-up muzieklab in Bibliotheek AanZet, tijdens de Kerstmarkt.

Het pop-up muzieklab was geopend op 13 en 14 december 2019 van 10:00 tot 20:30 en op 15 december 2019 van 10:00 tot 16:30 uur | Stadsbibliotheek | Groenmarkt 153 Dordrecht | deelname GRATIS

Hoe werkt het?
Je begint met wat je zou willen zeggen in je lied.
Dan voeg je een mooie tune toe, ga je akkoorden bepalen en neem je je lied op. Deze kerst ben jij de ster!

Wie zijn jouw laboranten in het muzieklab?
Jannelieke Schmidt; operazangeres, schrijfster en arrangeur. Bart Kuntz; muziekant in diverse indiepopbands en
werkzaam bij de Popcentrale. Celeste Liberty; singer- songwriter van ‘luisterliedjes’. Reachel Singh; singer-songwriter die de wereld rondreist als zingende nomade. Wilco Oomkes; accordionist geïnspireerd door wereldmuziek. Tom Dicke; compononist en winnaar van de Annie M.G. Schmidt prijs voor het beste theaterlied. Nico van Heiningen; gitarist en singer/ songwriter van rockmuziek. Rick Linzel; toetsenist en singer/songwriter, studeert aan Codarts. David Prins; muzikant en tekstschrijver voor muziektheater. Jaime Quant; dichter.

Vooraf aanmelden
Om er zeker van te zijn dat je alle tijd en aandacht krijgt die je nodig hebt, vragen we je vooraf aan te geven op welk dagdeel je komt. Ook tijdens de Kerstmarkt kun je je nog aanmelden door gewoon binnen te lopen. Hou er dan wel rekening mee dat je niet meteen geholpen kunt worden.


Kerstster, dat ben ik! is een initiatief van Muziektheater Hollands Diep in samenwerking met Bibliotheek AanZet en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Dordrecht en het Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland.