Steun ons

De projecten van Muziektheater Hollands Diep ontroeren, verwarren en vermaken. Wij brengen mensen, muziek en theater bijeen, om het in hoofd en hart van ons publiek lekker te laten knallen.

We zijn er voor wat het algemeen belang heet, voor iedereen dus, en we worden gesteund door overheden, fondsen, bedrijven en personen. Onze donateurs maken daarbij het verschil: dankzij hun steun kunnen we nét die extra stap zetten. Dankzij hen zijn we in staat onze dromen kleurrijker vorm te geven en kansen te bieden aan een nieuwe generatie theatermakers.

Wat doen wij met jouw bijdrage?

Met jouw donatie doen we dingen die we niet op een andere manier voor elkaar krijgen. Jouw donatie maakt het voor ons mogelijk het ‘onmogelijke’ waar te maken. Daar zijn we heel transparant in. Met jouw donatie geef je ons nét dat zetje in de goeie richting en laat je zien dat je ons werk een warm hart toedraagt. Je bepaalt zelf waar jouw donatie naar toe gaat. We hebben altijd verschillende doneeracties, maar het is ook mogelijk om vast bedrag te schenken.

Voordelig schenken

We zijn door de belastingdienst aangemerkt als een Culturele ANBI, en daar kun jij je voordeel mee doen! ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Hierdoor hoef jij over wat je ons geeft geen schenk- en erfbelasting te betalen. Dat betekent dat jouw gift volledig ten goede komt aan kunst en cultuur. Meer lezen?

Geefacties

Wil jij precies weten wat er met jouw bijdrage wordt gedaan? Regelmatig organiseren wij doneeracties. We sparen voor een specifiek doel, zodat we nét die extra stap kunnen zetten.

word donateur

Wil jij periodiek een vast bedrag schenken? Jouw donatie maakt het voor ons mogelijk het ‘onmogelijke’ waar te maken. 

Steun het Muziektheater Hollands Diep

Muziektheater Hollands Diep ontroert, verwart en vermaakt. Wij brengen mensen, muziek en theater bijeen, om het in hoofd en hart van ons publiek lekker te laten knallen. Met jouw donatie doen we dingen die we niet op een andere manier voor elkaar krijgen. Jouw donatie maakt het voor ons mogelijk het ‘onmogelijke’ waar te maken. Daar zijn we heel transparant in. Met jouw donatie geef je ons nét dat zetje in de goeie richting en laat je zien dat je ons werk een warm hart toedraagt.

Meer weten?

Heb je een vraag over het doneren aan Muziektheater Hollands Diep of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via info@muziektheaterhollandsdiep.nl of via de onderstaande button.

Share This