Steun ons

De projecten van Muziektheater Hollands Diep ontroeren, verwarren en vermaken. Wij brengen mensen, muziek en theater bijeen, om het in hoofd en hart van ons publiek lekker te laten knallen.

We zijn er voor wat het algemeen belang heet, voor iedereen dus, en we worden gesteund door overheden, fondsen, bedrijven en personen. Onze donateurs maken daarbij het verschil: dankzij hun steun kunnen we nét die extra stap zetten. Dankzij hen zijn we in staat onze dromen kleurrijker vorm te geven en kansen te bieden aan een nieuwe generatie theatermakers.

Wat doen wij met jouw bijdrage?

Met jouw donatie doen we dingen die we niet op een andere manier voor elkaar krijgen. Jouw donatie maakt het voor ons mogelijk het ‘onmogelijke’ waar te maken. Daar zijn we heel transparant in. Met jouw donatie geef je ons nét dat zetje in de goeie richting en laat je zien dat je ons werk een wam hart toedraagt.

Voordelig schenken

We zijn door de belastingdienst aangemerkt als een Culturele ANBI, en daar kun jij je voordeel mee doen! ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Hierdoor hoef jij over wat je ons geeft geen schenk- en erfbelasting te betalen. Dat betekent dat jouw gift volledig ten goede komt aan kunst en cultuur. 

ANBI Status

Dankzij de AMBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) kunnen wij donaties en erfenissen vrij van schenk- en erfbelasting ontvangen. Uw gift komt volledig ten goede aan de kunst en cultuur. 

Steun het Muziektheater Hollands Diep

Jouw gift, groot of klein, maakt voor ons direct het verschil.  Steun ons via NL19INGB0001329354 t.a.v. Stichting Muziektheater Hollands Diep, met als omschrijving ‘donatie’. Liever een Tikkie? Dat kan ook! Als je zo nu en dan wat over hebt klik je hier en vul je alleen het bedrag en bij de omschrijving het woord donatie in.

Meer weten?

Heb je een vraag over het doneren aan Muziektheater Hollands Diep of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via info@muziektheaterhollandsdiep.nl of via de onderstaande button.