Steun ons

De projecten van Muziektheater Hollands Diep ontroeren, verwarren en vermaken. Wij brengen mensen, muziek en theater bijeen, om het in hoofd en hart van ons publiek lekker te laten knallen.

Muziektheater Hollands Diep ontroert, verwart en vermaakt. Wij brengen mensen, muziek en theater bijeen, om het hoofd en hart van ons publiek te raken. Wij zijn bij de belastingdienst aangemerkt als een Culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). We dienen het algemene culturele belang; met andere woorden, we zijn er voor iedereen! We worden gesteund door overheden, fondsen, bedrijven en personen. Onze donateurs maken daarbij het verschil: dankzij hun steun kunnen we nét die extra stap zetten en zijn we in staat onze dromen kleurrijker vorm te geven.

Omdat we een culturele ANBI-status hebben, gelden er bij donaties en giften belastingvoordelen voor jou als schenker. Hoe groot je voordeel is hangt af van het onderscheid tussen periodieke giften of gewone giften en inkomenscriteria. Meer lezen?
Gun je ons voor minimaal vijf jaar een periodieke gift, dan vind je hier de periodieke schenkingsovereenkomst, die nodig is voor je belastingaangifte.

Wat doen wij met jouw bijdrage? 

Met jouw donatie doen we dingen die we niet op een andere manier voor elkaar krijgen. Met jouw donatie kunnen we het ‘onmogelijke’ waarmaken. Met jouw donatie geef je ons nét dat zetje in de goeie richting en laat je zien dat je ons werk een warm hart toedraagt. Graag zijn we transparant in wat we met de giften die ons gegund worden doen, daarom hebben wij concrete geefacties waarbij je zelf bepaalt wat we met jouw bijdrage doen. Kies je voor het donateurschap, dan springen we óók een gat in de lucht, want dan mogen wij kiezen waar we je bijdrage het hardst nodig hebben en dan kun je in ons jaarverslag teruglezen wat er met je geld is gebeurd.

Geefacties

Wil jij precies weten wat er met jouw bijdrage wordt gedaan? Regelmatig organiseren wij doneeracties. We sparen voor een specifiek doel, zodat we nét die extra stap kunnen zetten.

word donateur

Wil jij periodiek een vast bedrag schenken? Jouw donatie maakt het voor ons mogelijk het ‘onmogelijke’ waar te maken. 

Steun Muziektheater Hollands Diep 

Muziektheater Hollands Diep ontroert, verwart en vermaakt. Wij brengen mensen, muziek en theater bijeen, om het in hoofd en hart van ons publiek lekker te laten knallen. Met jouw donatie doen we dingen die we niet op een andere manier voor elkaar krijgen. Jouw donatie maakt het voor ons mogelijk het ‘onmogelijke’ waar te maken. Daar zijn we heel transparant in. Met jouw donatie geef je ons nét dat zetje in de goeie richting en laat je zien dat je ons werk een warm hart toedraagt. 

Meer weten?

Heb je een vraag over het doneren aan Muziektheater Hollands Diep of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via info@muziektheaterhollandsdiep.nl of via de onderstaande button.