Muziektheater Hollands Diep is op zoek naar een Artistiek Leider

 

Vacature secretaris bestuur

De artistiek leider is verantwoordelijk voor het artistieke beleid en onderhoudt daarvoor contacten met samenwerkingspartners, culturele instellingen en in te zetten professionals, vakstudenten, amateurs en liefhebbers.

De artistiek leider fungeert als initiator van de muziektheaterproducties en bijbehorende educatieve projecten van Muziektheater Hollands Diep.

Verder stelt de artistiek leider de jaarplannen op, rapporteert daarover aan het bestuur en bewaakt samen met de zakelijk leider de voortgang.

Samen met de zakelijk leider is de artistiek leider medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de plannen – producties en de exploitatie – voor de middellange termijn.

De artistiek leider is het gezicht van het Muziektheater Hollands Diep naar buiten en weet voor de belangen van Muziektheater Holland Diep collegiaal en zelfstandig de weg te vinden.

Op onze vacaturepagina staat alle informatie die nodig is om te kunnen solliciteren op deze functie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Benieuwd hoe de ontwikkelingen achter het toneel eraan toe gaan? Iedere maand versturen wij de nieuwsbrief met nieuws, updates en unieke kijkjes achter de schermen. 

Je bent succesvol geabonneerd!