Doneeractie:

Het kleinst rijdende podium van Nederland

Muziektheater toegankelijk maken voor iedereen. Met het kleinst rijdende podium van Nederland rijden we door de wijken en brengen we muziektheater naar de mensen. Probeer het eens te visualiseren. Het kleinst rijdende podium van Nederland ziet eruit als een bakfiets. Alleen geen bakfiets zoals we kennen uit het straatbeeld. In plaats van een grote bak zit er een prachtige podium aan vast. Al toerend door de wijken om muziektheater te brengen naar nieuwe generaties en bijzondere plekken.  

Deze prachtige wens kunnen we alleen realiseren met de steun van donaties.  Iedere donatie brengt ons dichterbij om muziektheater toegankelijk te maken voor iedereen. 

Waarom doneren aan Muziektheater Hollands Diep?

Muziektheater Hollands Diep ontroert, verwart en vermaakt. Wij brengen mensen, muziek en theater bijeen, om het in hoofd en hart van ons publiek lekker te laten knallen. Met jouw donatie doen we dingen die we niet op een andere manier voor elkaar krijgen. Jouw donatie maakt het voor ons mogelijk het ‘onmogelijke’ waar te maken. Daar zijn we heel transparant in. Met jouw donatie geef je ons nét dat zetje in de goeie richting en laat je zien dat je ons werk een warm hart toedraagt.