geefactie:

Het kleinst rijdende podium van Nederland

Muziektheater toegankelijk maken voor iedereen. Met het kleinst rijdende podium van Nederland rijden we door de wijken en brengen we muziektheater naar de mensen. Probeer het eens te visualiseren. Het kleinst rijdende podium van Nederland ziet eruit als een bakfiets. Alleen geen bakfiets zoals we hem kennen uit het straatbeeld. In plaats van een grote bak zit er een prachtige klein podium aan vast. Al toerend door de wijken om muziektheater te brengen naar nieuwe generaties en bijzondere plekken. Het plaatje hieronder geeft natuurlijk al een mooi beeld. Goed nieuws! De aanvraag voor de vrachtfiets is goedgekeurd door de Gemeente Dordrecht. De vrachtfiets incl. de verzekering en stalling voor 5 jaar wordt betaald door de Gemeente Dordrecht. En daar zijn wij ontzettend dankbaar voor. Om van de vrachtfiets een echt podium te maken hebben we hulp nodig. Help jij mee? 

De pop-up-optredens maken inmiddels onderdeel uit van ons DNA. Om daar meer zichtbaarheid aan te geven willen we podiumhouder worden van de kleinste mobiele theatervloer van Dordt: de Urban Arrow Tender 2500 Flatbed, anders dan de naam doet vermoeden in Nederland ontworpen en geproduceerd. We gaan het rijdende podium niet alleen delen met onze artiesten, maar ook met de kleine culturele organisaties in en rond Dordrecht, die zo nu en dan de stad in willen. 

 

Waarom doneren aan Muziektheater Hollands Diep?

Muziektheater Hollands Diep ontroert, verwart en vermaakt. Wij brengen mensen, muziek en theater bijeen, om het in hoofd en hart van ons publiek lekker te laten knallen. Met jouw gift doen we dingen die we niet op een andere manier voor elkaar krijgen. Jouw gift maakt het voor ons mogelijk het ‘onmogelijke’ waar te maken. Daar zijn we heel transparant in. Met jouw gift geef je ons nét dat zetje in de goeie richting en laat je zien dat je ons werk een warm hart toedraagt.

 

Donaties

Anonieme gebruiker
S

Simone

€26,00 24 december 2021

Benieuwd naar het resultaat

Anonieme gebruiker
RV

Rob Van Herwaarden

€11,00 24 december 2021

Een fantastische aanwinst voor MHD waar jullie vast nog heel veel mooie dingen mee gaan doen Succes ermee!

Anonieme gebruiker
F

Frank

€51,00 28 oktober 2021
Anonieme gebruiker
Jv

Job van Niftrik

€51,00 27 september 2021
Anonieme gebruiker
E

Anoniem

€10,00 9 september 2021
Anonieme gebruiker
GB

GEesken Bloemendal- ter Horst

€51,00 9 september 2021
Anonieme gebruiker
DP

Daniel Prins

€101,00 8 september 2021
Anonieme gebruiker
I

Iventors

€101,00 8 september 2021
Anonieme gebruiker
MS

Anoniem

€51,00 17 augustus 2021
Anonieme gebruiker
BW

Anoniem

€26,00 11 augustus 2021
Anonieme gebruiker
DP

Anoniem

€101,00 8 augustus 2021
Anonieme gebruiker
pb

Anoniem

€51,00 6 augustus 2021

FAQ

Waar zijn de administratiekosten voor?

De administratiekosten zijn geheel vrijblijvend. Het organiseren van deze doneeracties en de transactiekosten zorgen ervoor dat we een klein bedrag vragen voor donaties. 

Kan ik een gift doen met decimale getallen?

Wat leuk dat je een donatie wilt doen! De software die we gebruiken om deze doneeracties mogelijk te maken accepteert alleen hele getallen. Daarom is het niet mogelijk om bijvoorbeeld € 7,50 te doneren, maar wel € 7,– of € 8,–.

Kan ik een betaalbewijs ontvangen van mijn donatie?

Ja zeker! Stuur even een e-mail naar t.van.verk@muziektheaterhollandsdiep.nl. Dan sturen we het naar je op.

Is het ook mogelijk om donateur te worden?

Wij zijn blij met iedere donatie, groot of klein. Regelmatig organiseren we doneeracties om geld op te halen voor een specifiek doel. Zo bepaal jij waar jouw geld naar toe gaat. Wil je liever maandelijks of ieder kwartaal een vast bedrag doneren? Dat kan ook! Ga naar donateur worden en vul het formulier verder in.

Andere doneeracties

Jouw gift, groot of klein, maakt voor ons direct het verschil. Ben je benieuwd naar onze andere doneeracties? Neem gerust een kijkje.

Share This