Ga jij in 2022 jouw theatrale droom najagen? Muziektheater Hollands Diep zoekt acteurs, dansers, zangers, performers, muzikanten, solisten, clubs, verenigingen, koren en meer! Met óf zonder ervaring, iedereen is welkom om mee te doen met de stadsopera MARIA keizerin van Dordt. De wekelijkse repetities starten vanaf maart en de voorstellingen vinden plaats op zaterdag 9 juli 2022, zondag 10 juli 2022 en maandag 11 juli 2022. Meld je aan voor de stadopera MARIA keizerin van Dordt via www.muziektheaterhollandsdiep.nl/meedoen 

Een stadsopera dóór en vóór Dordrecht 

MARIA keizerin van Dordt is een mega muziekspektakel – een stadsopera dóór en vóór de Dordtse gemeenschap, rond de viering van 800 jaar stad. Een op waarheid gebaseerd verhaal over keizerin Maria, die 800 jaar geleden de stad Dordrecht als huwelijkscadeau ontvangt. Dankzij de stadsrechten die daarvoor worden vastgelegd kan Dordt uitgroeien tot een bloeiende stad, en kan Maria beslissen over haar eigen leven vol cultuur, feesten en spel.   Muziektheater Holland Diep zoekt Dordtenaren uit allerlei windstreken – jong en oud – ervaren én onervaren. De stadsopera MARIA keizerin van Dordt brengt Dordtenaren bij elkaar om samen iets voor de stad te maken.  

 

Meedoen? 

Vanaf maart 2022 starten we met repetities. De voorstellingen vinden plaats op 9, 10 en 11 juli 2022 in Dordrecht. Heb je er altijd al van gedroomd om mee te doen met een echt communityproject? Meld je voor 20 januari 2021 aan voor de stadsopera MARIA keizerin van Dordt via www.muziektheaterhollandsdiep.nl/meedoen of mail naar meedoen@muziektheaterhollandsdiep.nl. Wil je liever bellen, dan kan dit met productieleider Lynn van den Berg via 06 – 40 78 79 99.  

0 reacties

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Benieuwd hoe de ontwikkelingen achter het toneel eraan toe gaan? Iedere maand versturen wij de nieuwsbrief met nieuws, updates en unieke kijkjes achter de schermen. 

Je bent succesvol geabonneerd!